Politica de reduceri

Alăturați-vă partenerilor noștri de brand și obțineți discountul nostru permanent chiar până la 25%.

Când am creat politica de parteneriat cu Organelle Ungaria, ne-am străduit pentru egalitatea dintre partenerii noștri, adică pentru a crea o situație „win-win”.

Credem că suntem un magazin online profesional premium pentru clienții noștri și nu invers.

Am creat în total 5 categorii de parteneriat pentru cei care ne onorează cu încrederea lor, cum ar fi următoarele:


I. PARTENERIAT DE BRAND PERFECTION

În cadrul acestei categorii de parteneriat se poate obține o reducere de 25% pentru produsele de brand propriu, și veți avea posibilitatea de a„colecta” puncte suplimentare de fidelitate după achiziții, care pot fi răscumpărate în afara perioadelor de promoții, plus veți obține o reducere de 20% pentru cursurile noastre de formare, precum și materiale de marketing online, articole profesionale, sfaturi strategice sau referitoare la produsele nostre. Pentru partenerii noștri care vor lucra exclusiv cu produsele/genele noastre oferim reduceri unice/personalizate și materiale de marketing.

Dacă ați alege această categorie de parteneriat, vă rugăm să ne comunicați acest lucru chiar și prin telefon (+36 30 481 4367) și vă vom trimite proiectul nostru de contract, în care stabilim obligația de a cheltui o sumă minimă lunară (220.000 HUF/lună în total) și obligația de a comunica prin rețelele de social media săptămânal 2 postări sau să ne etichetați în story.


II. PARTENERIAT DE BRAND PURE

În cadrul acestei categorii de parteneriat se poate obține o reducere de 18% pentru produsele de brand propriu, și veți avea posibilitatea de a „colecta” puncte suplimentare de fidelitate după achiziții, care pot fi răscumpărate în afara perioadelor de promoții, plus veți obține o reducere de 15% pentru cursurile noastre de formare, precum și materiale de marketing online, articole profesionale, sfaturi strategice sau referitoare la produsele nostre.

Pentru partenerii noștri care vor lucra exclusiv cu produsele/genele noastre, oferim reduceri unice/personalizate și materiale de marketing.

Dacă ați alege această categorie de parteneriat, vă rugăm să ne comunicați acest lucru chiar și prin telefon (+36 30 481 4367) și vă vom trimite proiectul nostru de contract, în care stabilim obligația de a cheltui o sumă minimă lunară (160.000 HUF/lună în total) și obligația de a comunica prin rețelele de social media săptămânal 2 postări sau să ne etichetați în story.

Acest tip de parteneriat îl recomandăm celor care nu vor lucra numai ca stiliști extensii gene, aceasta nu este ocupația lor principală. De exemplu pentru cosmeticiene, sau pentru cei care oferă în primul rând alte servicii, și vor să se angajeze alături de un brand stabil, premium.


III.

Această alegere vă oferă o reducere de 20% (+ punctele): în cazul în care ați participat la un curs de formare de 2 zile la oricare dintre partenerii noștri de brand oficiali de pe site-ul nostru, plus efectuați achiziții de cel puțin 120.000 HUF/lună, și comunicați prin rețelele de social media săptămânal 2 postări sau ne etichetați în story.


IV.

Această alegere vă oferă o reducere de 10% (+ punctele) la fiecare achiziție.: o reducere permanentă care este valabilă la toate produsele de pe site-ul Organelle- nu numai la produsele de brand - se aplică la fiecare achiziție în cazul în care ați participat la un curs de formare de 5 ore de instruire la oricare dintre partenerii noștri de brand oficiali de pe site-ul nostru, și comunicați prin rețelele de social media lunar 4 postări sau ne etichetați!

Sunt valabile numai cursurile începând din 01.01.2023.


V.

Veți obține o reducere de 10%: după o achiziționare de produsele brandul Organelle în valoare de minim 100.000 HUF, și dacă ne etichetați lunar în cel puțin 2 postări pe rețelele social media.

Oricine poate fi introdus pe site-ul Organelle în calitate de partener de brand în cazul în care ne indică această nevoie. Astfel, vă putem ajuta afacerea cu o platformă de publicitate gratuită. Reducerile pot fi utilizate pe baza selectării și îndeplinirii uneia dintre condițiile specificate mai sus.

* Reducerile/promoțiile periodice nu pot fi cumulate cu reducerile permanente valabile pentru partenerii noștri care fac parte dintre una din categoriile menționate mai sus.

* Punctele pot fi valorificate numai dacă partenerul/partenerul nostru exclusiv cumpără produse cu valoare întreagă folosind propriul cod de cupon într-o anumită comandă.

* Punctele nu pot fi valorificate în timpul reducerilor/promoțiilor periodice.

* Clienții noștri nu își pot răscumpăra punctele adunate atunci când cumpără produse cu reducere, doar atunci când achiziționează produse cu valoare întreagă.

* Limitele de sumă aplicabile partenerilor noștri NU sunt obligații lunare! Sunt limite ocazionale ale sumei forfetare.

* Reducerile de mai sus și colectările de puncte și răscumpărările de puncte se aplică numai produselor noastre de marcă proprie - Organelle®️. Excepții de la aceasta sunt cei care aparțin categoriei de parteneriat IV!

stripe_com simplepay_hu_v2